Trainingen

Personal Training

We gaan samen je doel(en) bepalen, afvallen, meer spierkracht, verhogen van je energie, techniektraining, hersteltraining of weerbaarheid.

Na een intake gaan we tijdens de eerste sessies je mentale en fysieke grenzen verkennen. Op basis daarvan gaan we je trainingsprogramma vaststellen.

Naast mijn ervaring, kennis en kunde op het gebied van sport is het belangrijk dat ik je ook metaal ondersteun met mijn levenservaring en achtergrond in het zakenleven bijvoorbeeld als het gaat om  omgaan met stress en verlies.

 

Circuit Training

De circuit trainingen duren 30 minuten. Je verbetert je conditie, krijgt meer spierkracht en je verbrandt in korte tijd veel calorieën. De oefeningen worden gedaan met materialen zoals een kettlebell, battlerope, slam ball en steps. Om het fysiek en mentaal uitdagend te houden is er elke maand een nieuw circuit. Omdat je het individueel doet is het geschikt voor iedereen.

KickboKS Training

Bij deze training worden de technieken op een veilige en leuke wijze aangeleerd.

Een heerlijke training om de dagelijkse stress letterlijk en figuurlijk van je af te slaan. We sparren niet op het hoofd en iedereen gaat heel naar huis. Het is wel een zeer intensieve training van 45 minuten goed voor de verbranding en om sterker te worden.

ALS HET BELANGRIJK VOOR JE IS

VIND JE EEN WEG

ANDERS EEN EXCUUS

F!T FAST

Krommewetering 61

3545 AM Utrecht

06 27 18 42 25

www.fit-fast.nl

info@fit-fast.nl