Een paar weken terug heb ik samen met mijn zoon een workshop gevolgd over de Wim Hof methode. Voor degene die Wim Hof niet kennen, hij is beter bekend als de iceman. Een man die alleen gekleed in een zwembroek door de sneeuw een marathon loopt en gezellig een rondje zwemt in een wak in het ijs. We hadden een prima trainer die met de nodige humor en (gelukkig) realiteitszin de methode aan ons uitlegde. Als hij iets vertelde dan gaf hij duidelijk aan dat dit zijn kijk of mening over de dingen is en dat je ermee kan doen wat je wil. En dat is altijd heel fijn als iemand zijn mening niet opdringt of vindt dat alleen zijn waarheid de enige waarheid is. De 6 uur durende workshop was interessant door de trainer want de Wim hof methode kan ik jullie in 10 minuten uitleggen dus kom gerust eens langs als je ge├»nteresseerd bent. Het gaat mij meer om het idee van deze en vele andere methodes: geloof in jezelf, stel een doel, maak een plan en focus en dan zal je zien dat je meer kan dan je ooit voor mogelijk hield….. en hier komt mijn realiteitszin, ik weet heel goed dat het allemaal niet zo makkelijk is want kinderen, werk, gezondheid, geld en andere verantwoordelijkheden zorgen er vaak voor dat het veel makkelijker gezegd dan gedaan is.

Het gaat ook voor mij weer een uitdaging worden, want in de zomer reis ik regelmatig even af naar mijn oude wijk Zuilen voor het ijs van Roma. Om te voorkomen dat ik straks boetes krijg van de Reclame Code Commissie: ook het ijs van Zomers en Panino di Pino is voortreffelijk. En dan lonken ook nog de terrasjes en lange zomeravonden met bijbehorende drankjes en hapjes.

DAT IS GEEN ZWEET,

MAAR JE VET DAT HUILT.

F!T FAST

Krommewetering 61

3545 AM Utrecht

06 27 18 42 25

www.fit-fast.nl

info@fit-fast.nl