Mijn lieve moeder zei altijd ‘de mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest’. Moest ik als klein jochie naar de tandarts of prikken krijgen bij de dokter (en die heb ik veel gehad vanwege allergieën en astma) en ik vroeg doet het pijn ? Dan was haar antwoord heel duidelijk; ja. Maar ze vertelde mij ook het duurt maar even en het moet gebeuren. Zie je op tegen sporten? Probeer het eerst eens op bovenstaande wijze te benaderen en ga van te voren niet teveel bedenken hoe zwaar of hoe moeilijk het zal zijn maar ga het gewoon doen. En ja het kost moeite en het zal zwaar zijn maar bij het sporten en bewegen zijn er 2 grote voordelen; het wordt makkelijker als je het vaker doet en je kan het leuk gaan vinden en dat zal je bij de tandarts of dokter niet gauw gebeuren 🙂 

DAT IS GEEN ZWEET,

MAAR JE VET DAT HUILT.

F!T FAST

Krommewetering 61

3545 AM Utrecht

06 27 18 42 25

www.fit-fast.nl

info@fit-fast.nl