Verandering is goed, toch? Per 1 januari zit ik met mijn sportstudio op een nieuwe locatie. En het moest ook deze locatie worden want als je kijkt op Googlemaps streetview dan zie je mij voor het gebouw staan 🙂 Nu heb ik een soort constante onrust omdat ik dingen wil veranderen want stilstand is achteruitgang en bovendien moet er een uitdaging blijven maar toch toen het eenmaal zover was zag ik er best wel tegenop en had ik in eerste instantie moeite om te wennen op mijn nieuwe locatie. Na een week of 2 heb ik het mij al helemaal eigen gemaakt en volledig mijn draai gevonden dus het zal niet lang duren voor ik weer de onrust heb en op zoek ga naar een verandering en uitdaging. Ik ben dus een vat vol tegenstrijdigheden ik wil verandering maar wil ook graag dat alles bij het oude blijft. Is dat mens eigen of heb ik dat alleen? En misschien voelen jullie mijn conclusie al aankomen want ik wil deze toch weer betrekken op sport en beweging; in januari heb je je misschien voorgenomen om meer te gaan sporten en bewegen maar is alles bij het oude gebleven. Mijn advies ga alsnog sporten en bewegen, verandering is misschien eng en/of moeilijk maar als je het probeert zul je zien hoe snel het went.

DAT IS GEEN ZWEET,

MAAR JE VET DAT HUILT.

F!T FAST

Krommewetering 61

3545 AM Utrecht

06 27 18 42 25

www.fit-fast.nl

info@fit-fast.nl